Tietosuojaseloste ja evästeiden käyttö

Päivitetty 17.1.2019

Tietosuojaseloste

Suveko Oy:n asiakas-,  markkinointi- ja sidosryhmärekisteri

1. Rekisterinpitäjä

Suveko Oy

Sienikorintie 34
40340
Jyväskylä

Y-tunnus 1058479-1

puh. 0405734303

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Viestintävastaava
milja@suveko.onmicrosoft.com

3. Rekisterin nimi

Suveko Oy:n asiakas-,  markkinointi- ja sidosryhmärekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Suveko Oy tarjoaa asiakkailleen kirkonkelloihin, tornikelloihin ja kellotorneihin liittyviä tuotteita ja palveluita. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on tuotteisiin ja palveluihin liittyvä asiakassuhde, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto, julkisen tehtävän hoitaminen tai muu asiallinen yhteys.

Rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään sidosryhmäviestintään, asiakassuhteiden ylläpitoon ja markkinointiin. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja asiakkaista: 

– henkilön nimi
– titteli/asema
– yritys/organisaatio
– yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, organisaation osoite)
– asiakassuhteen viestintähistoria 
– markkinointiluvat

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta muun muassa www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa henkilö luovuttaa tietojaan. Henkilötietoja voidaan kerätä myös ulkopuolisista lähteistä, kuten julkisilta  organisaatioiden verkkosivuilta.

7. Säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja kuitenkin voidaan luovuttaa viranomaisille lain tai määräysten vaatimalla tavalla (esimerkiksi väärinkäytösten selvittämiseksi). Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin siitä on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ilman asiakkaan lupaa. 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja, palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta merkittäviä tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle kuukauden kuluessa.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (ts. oikeus tulla unohdetuksi). Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle kuukauden kuluessa. 

Evästeiden käyttö

Eväste on tekstitiedosto, jonka sivusto tallentaa tietokoneeseesi tai laitteeseesi vieraillessasi sivustolla. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivuston käytöstä, käyttömääristä ja muista tilastointiin liittyvistä asioista. Suveko Oy:n verkkosivuilla evästeitä (eng. cookies) käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttöön liittyvien tilastojen keräämiseksi. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Suveko Oy:n verkkosivuilla käytetään Google Analytics -verkkoanalysointityökalua, jonka avulla seurataan sivuston kävijämääriä. Tietoa kerätään esimerkiksi siitä, millä sivuilla kävijät ovat vierailleet ja milloin, mitä selainta on käytetty sekä tietokoneen IP-osoitteen. Voit halutessasi estää asettamalla opt out -evästeen.

Google Analytics käyttää evästeitä parantaakseen sivuston käytön analysointia. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita muuhun Googlessa säilytettävään tietoon.


Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking


Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi selainasetuksia. Saat lisätietoa evästeiden estosta käyttämäsi selaimen ohjeista.

Lisätietoja:

www.aboutcookies.org